En brasilianare bryter fredspakten i Milano


Leanardo rastas avfrugan Anna Billo. Undrar vem som bestämmer?

Leonardo till Inter. Efter mer än ett decennium i Milan. Efter att under sitt debut år som tränare ha hyllats av några av världens mest krävande supportrar då laget nådde en ynka tredjeplats i Serie A  så sticker han en kniv i ryggen på allihopa. Lojalitet är ett ord som inte längre existerar. Det kommer stå i historieböckerna att 2000-talet var århundradet då mänskligheten glömde bort vad lojalitet innebar. Det var århundradet ett handslag inte längre betydde något, en tjänst besvarades inte med en gentjänst och så fort någon hade chansen att tjäna en extra krona struntade man helt i vart den kom från, särade på benen och tog emot den.


Eller är bara Leonardo inte man nog att stå emot frugan Anna Billo som är en känd TV profil i Milano och uttalad Interista?


I vilket fall som helst så lider jag verkligen med alla milanisti som fått sina hjärtan krossade. Men inget ont som inte har något gott med sig. I och med detta vidriga och smaklösa svek av Leonardo både hoppas och tror jag att Milanoklubbarna slutar låna och byta spelare med varandra som fjortonåriga tjejer byter kläder. Att fansen bryter sin fredspakt och börjar härja lite. Att rivaliteten mellan klubbarna blir på riktigt som i huvudstaden, grannstaden Genua och nere på Sicilien och inte så plastig som allt annat är i Milano. Som världens elegantaste mittback sa:


”Såhär skulle dom aldrig kunna hålla på i Rom
” / Alessandro Nesta


På tal om Nesta och klubbyten så förnekar fortfarande Nestas pappa att hans son ens är en Milanspelare.


”Min son är ingen Milanspelare. Han har bara spelat för Lazio”
så pratar en romare.


Kommentarer
Postat av: Sia Interista

Tjena. Väldigt snygg blogg och bra artiklar. Keep up the good work.

2011-01-25 @ 22:26:09
URL: http://www.fcim1908.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0